Ingyenes, de támogathatod

  • 2016. 04. 19.
  • Murányiné Füred...

Mint azt tapasztalhattátok az oldalon való regisztráció ingyenes. Azt szeretnénk, hogy ez a továbbiakban is így maradjon. Megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy a legjobbat és a tőlünk telhető legtöbbet hozzuk ki a lehetőségekből, amik rendelkezésünkre állnak.

Szeretnénk a közel jövőben több keresztyén rendezvényen hirdetni az Eliézer Szolgálatot, hogy minél több emberhez eljusson ez a lehetőség. Az első ilyen rendezvény az Ez az a nap! lesz, ahol találkozhattok velünk. Kérünk segítsetek, hogy máshol is népszerűsíthessük az oldalt!

A társkereső oldal az első lépés számunkra, melynek keretében mi szervezők kapcsolatot teremthetünk Veletek, de szolgálatunk ennél jóval tovább mutat. Ehhez azonban szükségünk lenne a támogatásotokra.

Szeretnénk alkalmakat biztosítani részetekre, hogy személyesen is találkozzatok egymással. Konferenciákat, előadássorozatokat hallgathattok meg keresztyén szakirányú végzettséggel rendelkező testvérektől, melynek keretén belül alkalmatok nyílik ezen rendezvények keretében egymással személyesen is találkozni.

Ennek megszervezéséhez, lebonyolításához támogatásokra van szükségünk. Amennyiben az Úr indít benneteket, kérlek anyagi javaitokkal is támogassátok Szolgálatunkat!

Ezt a Magvető Alapítvány számlaszámán (CIB Bank, 10702112-48820703-51100005) tehetitek meg, az utalásra kérlek írjátok rá: Eliézer Szolgálat!

Közreműködéseteket, adományaitokat előre is köszönjük.

A szervezők