Szombaton az Ez az a nap!-on jártunk

  • 2016. 06. 09.
  • Nagy Gusztáv

Köszönjük az Ez az a nap! Szervező Iroda munkatársainak, hogy alkalmat adtak Szolgálatunk bemutatására. Különleges volt találkozni különboző felekezetek testvéreivel.

Sok tapasztalatot szereztünk a személyes találkozások következtében. Íme néhány a teljesség igénye nélkül:

A Szolgálatunk után nem érdeklődnek boldog házasságban élő testvérek. (Mikor megkérdeztük vajon nem él a környezetükben, gyülekezetükben társra váró egyedülálló testvér, persze mindenki tudott néhányat felsorolni… Tehát ne legyünk önzők, ne csak magunkra gondoljunk, „Nekem erre nincs szükségem én már házas vagyok.” Nyitott szem, éles látás, önzetlenség, bátorítás. Erre van szükségük a már boldog házasságban élőktől az egyedülállóknak. Köszönjük! )

A csatorna (Internet). Igen vannak jó dolgok is a neten, attól függ mi mire használjuk.

„Az én elképzelésem a jövendőbelimről”…. -Mondták néhányan. Az jó ha van elképzelés, de megkérdezted e már Istentől Őt szánta e melléd? Akit Te megálmodtál? Vagy egy kicsit nagyok az elvárásaid? Gondolkodj el ezen kérlek.

„Lelkipásztor elé állni, ajánlást kérni?” Igen. Vállald fel, hogy társat keresel, nem csak a Pásztorod, gyülekezeted, de az egész világ előtt. Ha ezt nem vállalod, hogy mondod ki majd az IGEN-t? Hogy vállalod fel a lányt vagy fiút akit Isten melléd ad Társként? Ímmel- ámmal? Nem egy nagy IGEN-nel.

„Én kezdeményezzek?” Lányok, hölgyek, igen. Kedves Testvéreim, nálunk én kezdeményezetem… Nem bántam meg és nem is fogom soha. A legjobb döntés volt életemben… Bátorítalak! Nem a kezét kéred meg, csak meg szeretnél vele ismerkedni, mint ember érdekel. A többit bízzuk a legnagyobb rendezőre, Istenre.

Azt kell hogy mondjam a beszélgetéseink következménye képpen 100% -ban megváltozott a velünk szóba elegyedő kétkedő Testvérek véleménye a Szolgálatunkról és annak fontosságáról.
Bátorítalak Benneteket kérdezzetek, érdeklődjetek, mi válaszolunk szívesen. A célunk, hogy minél több keresztyén egyén tudjon társra találni egymásban, és boldog családokban tudjanak kiteljesedni Isten dicsőségére!

Amennyiben lehetőség van, szívesen bemutatjuk szolgálatunkat gyülekezetekben, rendezvényeken.

Köszönünk minden csatornát és lehetőséget, ami adódik ,mi megragadjuk, megyünk szolgálunk Neki. Az Ő dicsőségére.

Murányiné Füredi Adél

Címke: