Küldetésünk

Elhívásom története

Murányiné Füredi AdélA nevem Adél. Mint minden szolgáló keresztényt, engem is foglalkoztatott a kérdés, vajon mi lesz az, amit nekem kell tennem? Mit vár el tőlem Isten? Miben járhatok az Ő kedvére? Nem telt el hosszú idő, megtérésem után nem sokkal rájöttem, Isten elhívott engem is egy szolgálatra.

Ma már tudom, miért motivált már egészen gyerekkorom óta, hogy bemutassak egymásnak embereket, lányokat és fiúkat, férfiakat és nőket. Mert ezt az elhívást kaptam Istentől. De nem ment. Nem találtak egymásra azok az emberek, akikről én azt gondoltam, hogy jól kijönnének egymással. Ki akartam „házasítani” a barátainkat, lány-ismerőseinket. Sikertelenül.

Hogy miért? A válasz nagyon egyszerű. Rá kellett ébredjek, hogy nem én irányítok, nem az van, amit én szeretnék. Egyetlen irányító, rendező, alkotó létezik: Isten. A mi Istenünk. A szerető, a gondoskodó, a minket legjobban ismerő.

Valóban rengeteg ember él a környezetemben és még távolabb is, akik hívő, szerető, megbízható társra vágynak. Olyanra, akit Isten neki szánt. Lépten-nyomon olyan testvérek fordultak hozzám, akik arról beszéltek, milyen rossz társ nélkül élni. Nem tudtam elmenni csukott szemmel, füllel mellettük. Isten azt akarta, halljam meg! Kell ennek a sok férfinak és nőnek egy szerető társ, akit Ő rendel mellé!

De hogyan adhatnék én tanácsot? Sem tapasztalatom, sem tanulmányaim nincsenek ezen a téren, hiszen boldog házasságban élek. Imádkoztam, böjtöltem, és kértem Istent, mutasson utat…

Hogy mi a célom ennek az oldalnak a létrehozásával? Ha egy férfi és nő és társa lel egymásban Isten szándékai szerint, akkor Ő gyönyörködni fog bennük. A hármas kötél nem szakad el egyhamar! Erős, nagyon erős!

Isten elhívott egy szolgálatra.

Készítettünk hát egy olyan társkereső oldalt, ahol megtért, élő hittel rendelkező, gyülekezetbe járó testvérek jelentkezését várjuk. Egy olyan csatornát, ahol őszinte, hívő társkeresők ismerkedhetnek, mert erre lelkészeink ajánlása ad biztosítékot.

Kedves Hölgyeim és Uraim, kedves Testvéreim! Isten a mi életünk rendezője. Imádkozzunk és böjtöljünk együtt, hogy Isten megmutassa, ki a megfelelő társ, akit nekünk szánt….

 Murányiné Füredi Adél